Followers

Ahad, April 08, 2012

Batu Pahat : Terima kasih Perdana Menteri

Salam dan salam sejahtera.

(Gambar Mingguan Malaysia)

Terima kasih kepada Perdana Menteri kerana meluangkan masa beramah mesra dengan orang ramai khususnya penduduk Daerah Batu Pahat, Johor.

Alhamdulillah kunjungan Perdana Menteri sempena program Jelajah Janji Ditepati itu bukan kunjungan dengan tangan kosong tetapi ada hadiah turut diberikan.

Sebanyak RM9 juta peruntukan diumumkan bagi membina pasar awam dan pasar borong di Batu Pahat.InsyaAllah selepas ini akan ada peruntukan dari segi sistem perparitan dan saliran pula.

Terima kasih Perdana Menteri. Terima kasih kerajaan Malaysia.

Terima kasih juga kepada Perdana Menteri kerana telah membawa ramai menteri dan timbalan menteri untuk sama-sama hadir ke Batu Pahat.

Alhamdulillah, ada juga seorang timbalan menteri hadir ke sana dan tidak membatalkan kehadirannya pada saat-saat akhir.

Tahniah juga kepada menteri-menteri yang mengenepikan protokol dan melayan mesra para pengunjung, terutamanya Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein.Program Jelajah Janji Ditepati ini akan ada kesinambungannya. Semoga pada program yang akan datang, seeloknya para menteri dan timbalan menteri dibiarkan 'bersepah' supaya mereka boleh beramah mesra bersama rakyat. Biarlah para menteri dan timbalan menteri ini duduk bersama, semeja bersama dengan rakyat biasa dan bukannya bersesak untuk bersama Perdana Menteri.

Tahniah dan terima kasih kerajaan Malaysia.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan