Followers

Ahad, April 18, 2010

Tumpuan dialihkan seketika.. Takziah kepada keluarga Achik Spin..

Salam.. Salam Sejahtera..

Seorang yang gemar menulis pasti akan berasa tidak senang duduk jika sekiranya tidak menulis mengenai sesuatu isu. Bukanlah mencari publisiti murahan supaya laman blog ini mendapat kunjungan yang tinggi, tetapi dengan niat supaya apa yang difikirkan oleh diri ini akan turut sama diketahui oleh orang lain. Apa guna bercakap di warung kopi, mengumpat di masjid dan surau tetapi tidak diketahui oleh orang lain. Berikan peluang kepada orang lain untuk berhujah sama.

Atas prinsip demokrasi yang dilaung-laungkan di dalam negara ini saya menggunakan medium media baru ini sebagai salah satu ruang untuk meluahkan apa yang dirasakan perlu untuk diluahkan asalkan perkara yang diluahkan itu bukanlah satu hasutan. Setiap pendapat dan ulasan saya tidak mewakili mana-mana institusi apatah lagi menjadikan blog ini sebagai sumber pendapatan.

Kini terdapat pelbagai isu yang menarik untuk diperbincangkan antaranya ialah pilihanraya kecil Hulu Selangor yang menarik untuk dibincangkan kerana pelbagai pendedahan pasti akan berlaku. Akan tetapi atas faktor kekangan masa dan keadaan kesihatan yang kurang memuaskan sejak beberapa hari ini, saya ingin memaklumkan bahawa saya selaku empunya blog ini akan berehat buat seketika daripada menulis dan memberi komen kepada komen-komen yang diberikan.

Selamat menduduki peperiksaan kepada rakan-rakan seperjuangan semua..

Salam takziah kepada keluarga Allahyarham Achik Spin yang meninggal dunia dalam kemalangan jalan raya petang tadi (17 April 2010).. Semoga Allah S.W.T mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham. Al-Fatehah...

Sekian..

Salam.. Salam Sejahtera..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan