Followers

Selasa, Februari 12, 2013

Rumah Terbuka CNY : Ramai yang kata YES!

Salam dan salam sejahtera.

Rakaman video tidak mampu membuktikan apa-apa.

Mengapa?

Kerana rakaman itu daripada 'besi'.

Saya berada di dalam majlis rumah terbuka Tahun Baru Cina di Kolej Han Chiang yang dianjurkan Barisan Nasional Pulau Pinang.

Kehadiran saya bersama sahabat-sahabat kelahiran Johor yang bermastautin di Pulau Pinang adalah sebagai rakyat Malaysia.

Kehadiran kami bukan untuk makan tetapi sekadar menghadiri majlis dan dalam masa yang sama melihat persembahan artis Korea Psy yang menelan belanja RM2 juta. Alhamdulillah bukan duit kerajaan.

Cuma agak terkejut apabila menonton video yang memaparkan sorakan NO!! terhadap BN semasa Dato' Sri Mohd Najib berucap.

Terus terang saya dan sahabat-sahabat hanya mendengar YES! kerana yang mengatakan NO! itu mungkin berada begitu hampir dengan alat perakam.

Walau apa pun, mereka yang hadir pasti mengetahui kisah sebenar. 

Mereka yang tidak hadir pula lebih bergantung kepada sumber yang merakam dan tidak pasti akan kesahihannya.

Ingatlah kata-kata Pemimpin parti yang kononnya Islam, 'kamera adalah besi dan tidak boleh menjadi saksi'.

Jika anda percaya rakaman tersebut, jangan abaikan juga rakaman video seks Ketua Umum PKR.

Sekian.

2 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam