Followers

Isnin, April 05, 2010

Wacana : Terima kasih semua..

Salam.. Salam Sejahtera..


Terima kasih saya ucapkan kepada semua yang memberikan sokongan dan dorongan di dalam merealisasikan penganjuran forum / Wacana : Generasi Muda dan Demokrasi di Malaysia.

Penganjuran forum atau wacana oleh Kelab Sains Politik Universiti Sains Malaysia itu bolehlah di anggap sebagai salah satu pengisian di dalam penjenamaan semula Kelab Sains Politik.

Tahniah kepada Yang Di-Pertua (YDP) Kelab Sains Politik, saudara Mohd Fahmi Ibrahim, Naib YDP saudari Ainatul Fathiyah dan timbalan pengarah projek yang juga selaku moderator forum, saudara Mohd. Izzuddin Ramli kerana berjaya merealisasikan projek tersebut.

Terima kasih juga kepada semua ahli jawatankuasa yang memainkan peranan penting walaupun masing-masing mempunyai komitmen peribadi.

Tidak dilupakan juga kepada semua yang hadir pada malam tersebut, terima kasih diucapkan. Kehadiran anda semua amat dihargai.

Kepada barisan pelapis Kelab Sains Politik, segala kritikan yang dilontarkan pada malam tersebut perlu di lihat dari sudut positif. Ini baru permulaan kepada langkah untuk perjalanan yang masih jauh.

"Paradigma Mahasiswa Berintelek"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan