Followers

Sabtu, Januari 23, 2010

Khairul Nizam Penghasut!!!!

Ada sesiapa yang mengenali manusia bernama Khairul Nizam? Kalau tak silap nama ni popular sebagai adukataruna.blogspot.com.

Seperti kata Gerakan Anti PKR pemilik akaun Maybank bernombor 155014038030 ini adalah milik kepada manusia yang bernama Khairul Nizam. Ramai juga yang ada nama seperti itu. Tapi tak apa sebab laporan polis telah di buat.

Jelas nampak di sini bahawa pemilik blog tersebut sedang cuba untuk menghasut rakyat supaya membenci institusi beraja di negara ini. Bola tanggung yang di beri telah di sambut oleh banyak pihak terutama sekali oleh anak-anak jati Negeri Johor.

5 ulasan:

  1. Assalamualaikum... Rasanya orang-orang begini sama sahaja tanpa mengira parti mana pun baik BN ataupun pembangkang. Sebelum ini, ada kes menghina Sultan Terengganu merangkap YDP Agong kerana tidak puas hati di atas perlantikan MB Terengganu. Selepas tu di Perlis pun isu yang sama juga tetapi tidak pula ada tindakan daripada pihak berkuasa. Yang peliknya, kes Sultan Perak ada pula tindakan diambil. Pada pandangan saya, jika kita melaungkan slogan 1Malaysia, kerajaan persekutuan / mahkamah / polis patut mengambil tindakan tanpa mengira individu tersebut daripada BN atau pembangkang.
    Wassalam..

    BalasPadam
  2. saya setuju dengan Tanpa Nama.. cuma mungkin cara desakan itu tidak sekuat seperti situasi yg berlaku kini..

    BalasPadam